VISRESTAURANT MIOMAR

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 197 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Visrestaurant Miomar. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 19:36 Sorry hoor maar wat slecht zeg! Dat zij eten mogen verkopen is mij een raadsel.
30 apr 2024 om 21:29 Lekkere vis; kibbeling,haring en paling.
28 apr 2024 om 23:48 Snelle bezorging en heerlijk gegeten. Zeker een aanrader.
27 apr 2024 om 20:52 Prima het was erg lekker,en goed warm.
25 apr 2024 om 15:11 Na vertek bij restaurant,5 minuten bij ons vandaan, duurde het nog 3 kwartier voordat de maaltijd bezorgd werd. Er moest kennelijk eerst ergens anders wat afgeleverd worden en er werd vlgs de app een flinke omweg gereden.
12 apr 2024 om 21:44 Heerlijk vis schotel besteld aangenaamd verrast mooie geserveerd warm en super lekker
23 mrt 2024 om 19:04 We wachten nog steeds. Het isnu ruim 2 uur geleden dat we hebben besteld ......
14 feb 2024 om 16:19 Nice
29 jan 2024 om 23:22 Helaas hebben we maar een deel van de bestelling ontvangen. Restaurant gebeld en gaf aan dat ze het vergeten waren. Ze hadden geen oplossing en gooiden de telefoon erop. Heel vreemd. De rest van het eten dat wel wel hebben gekregen was lekker.
30 dec 2023 om 2:22 Ik ben vaste klant & haal altijd wokgarnaal menu. Dit keer 4 wokgarnalen, voor de rest alleen baby garnaaltjes, verkeerde drinken, saus vergeten, en de patat was koud. Bezorging+40 min te laat. Als iets op is BEL DAN JE KLANT. Vaste klant kwijt doei.
25 dec 2023 om 18:45 Porties in verhouding met prijs is belachelijk. Niet te spreken over het feit dat ons eten helemaal bezopen nat aankwam, lekkerbek volledig uit elkaar daarnaast was het eten ook ijskoud. Kortom weggegooid geld. Absoluut geen aanrader. Sorry